Monday, 3 March 2014

Hormat la sikit...

Beberapa hari dah rupanya tidak coret2 disini..ha ha mula2 ja beria last2 macam selalu sepi seribu bahasa...

Perkembangan diet? So far so gud..wish me dapat teruskan misi mengecilkan size..lambat x pa yang penting ada...

Ni nak cerita pasal petang tadi..kenapa benda ni aku tak tau? Tapi biasanya aku malas mo amik tau sebab aku x mau timbul rasa benci n sakit hati yang buat aku stress n semua benda jadi x kena...

Alkisahnya begini aku ni chat ngan my ahkak n my akhak bagitau satu cerita...just imagine, katanya mama tengah focus kat depan tu tapi orang tu sebok bercerita dengan orang lain..macam mama x wujud pulak...sekurang2nya hormat la..kalau pun mama bukan siapa2 bukan sumbody pls la respect her..aku panas bila tau..tapi aku nak buat mcmana lagi...dah memang orang tu macam tu....

Dalam pjlanan balik dari keja aku x focus driving..aku cuba letakkan diri aku pada diri mama..memang terasa betapa sakit hati ...haih...

#stressdenganorangmacamtu!!!!